of 63623 LinkedIn

Werkgeluk creëer je zelf!

Werkgeluk creëer je zelf! Inzicht in je eigen rol
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand maart is dit het webinar 'Werkgeluk creëer je zelf!’ door Suzanne Nieuwenhuijs. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Zoek jij meer voldoening, meer plezier in je werk? In dit webinar leer je wat werkgeluk is en wat de voordelen zijn voor jou én voor de organisatie. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden en tips krijg je inzicht in je eigen rol bij het vergroten van werkgeluk en hoe je hier winst op kunt behalen. Na het webinar kan je direct aan de slag. Want werkgeluk, dat creëer je zelf!

 

Over de spreker

Suzanne Nieuwenhuijs verzorgt met haar bedrijf “Werkgelukt” workshops, trainingen en inspiratiesessies Werkgeluk met een focus op persoonlijk leiderschap en organisatiecultuur. Daarnaast vervult zij de rol van Chief Happiness Officer bij een grote overheidsorganisatie.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over werkgeluk is kosteloos te volgen in de gehele maand maart. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen