of 60775 LinkedIn

Verzuim van medewerkers voorkomen en genezen

Verzuim van medewerkers voorkomen en genezen. Tips en informatie over de Wet ter Verbetering Poortwachter
SkillsTown Reageer

Verzuim van medewerkers kost een werkgever veel geld. Gelukkig is 80% van de verzuimende medewerkers binnen twee weken weer aan het werk. Het is daarom verleidelijk om het verzuim eerst even aan te kijken. Toch is juist de eerste periode cruciaal om langdurig verzuim te voorkomen, blijkt uit onderzoek.

In het gratis webinar van de maand van SkillsTown neemt Tavita van Galen (senior adviseur personeelsmanagement bij ABAB Salaris- en Personeelsdiensten) je mee in de verschillende vormen van verzuim en legt ze uit hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Bij welke verzuimvorm spreek je een periode van een time-out af en wanneer doe je dat niet? En wat kun je dan wel doen in de cruciale eerste twee weken?

 

Mocht de medewerker, ondanks goede verzuimbegeleiding, toch langer ziek blijven dan krijg je te maken met de Wet ter Verbetering Poortwachter. Tavita vertelt wat deze wet inhoudt en wat er van de werkgever wordt verwacht. Tenslotte krijg je een aantal tips om verzuim te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!