of 59854 LinkedIn

Verplicht spieken op het werk, doe jij het al?

Reageer

Heb jij vroeger weleens gespiekt? Of heb je het alleen gezien bij andere studenten? Als je niet betrapt werd, heb je vast een beter cijfer behaald dankzij je spiekbriefje. Schandalig...of juist niet?

Er zijn genoeg redenen waarom je tijdens je opleiding niet zou moeten spieken. Maar op het werk zou dit anders moeten zijn. Hoeveel beter kunnen we presteren als we vaker zouden spieken? Even snel de kennis opdoen die je vergeten bent of die niet helemaal duidelijk is. We spieken op Google en via tutorials op YouTube, maar zou het niet handiger zijn om een professioneel spiekbriefje te gebruiken waarop direct jouw vakgerelateerde kennis te vinden is?

 

Beter leren spieken

Bij SkillsTown hebben we het idee van spieken verwerkt in DirectKnow. Een digitaal spiekbriefje waarbij je op het juiste moment, essentiële informatie tot je beschikking hebt. Deze effectieve leeroplossingen noemen we essentials.

 

De positieve spiekervaring bij onze klanten is groot. Of je nu ambtenaar, kantoormedewerker, docent of verpleegster bent, het digitale spiekbriefje zorgt ervoor dat je beter presteert. Direct over essentiële kennis beschikken via video of tekst is al krachtig, maar stel je nu eens voor dat jouw collega extra uitleg geeft… Met essentials zijn al deze opties mogelijk.

 

Spieken is noodzakelijk

Zouden we dan nog wel moeten leren? Bij SkillsTown zijn we er al lang van overtuigd dat klassikale trainingen en e-learning modules, zelden het gewenste rendement opleveren. Zoals Ebbinghaus al in 1885 met zijn vergeetcurve bewees, zijn we niet in staat om alles te onthouden. Vaak zijn we na 3 weken al 90% vergeten.

 

Het is een geweldige uitdaging om met de oplossing DirectKnow te kijken hoe je middelen en kennis in kunt zetten om het ideale spiekbriefje te maken. Ook iets voorzeggen aan je medewerkers? Ga de uitdaging aan en maak het ideale spiekbriefje voor uw organisatie met behulp van DirectKnow.

 

Meer vind je op: www.skillstown.com.   

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!