of 60715 LinkedIn

Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen

Verbindend Vermogen kun je ontwikkelen. Het ontbreken van verbindend vermogen zullen veel mensen herkennen
SkillsTown Reageer

Begrippen als contact, vertrouwen en respect lijken iets softs te hebben. Tegelijkertijd geldt dat het harde voorwaarden zijn om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Verbindend vermogen is hierbij het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Maar als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Het ontbreken van verbindend vermogen zullen veel mensen herkennen.

In het gratis webinar van de maand van SkillsTown wordt het framework van Verbindend Vermogen toegelicht en word je uitgedaagd de opgedane kennis in te zetten binnen je werk en je privé.

 

De expert

Marco Buschman is Managing Partner bij COURIUS; specialisten in de menskant van veranderen. Hij is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, team- en executive coach, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Marco richt zich op de (door)ontwikkeling van het verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Binnen zijn werk maakt hij gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes. Marco is internationaal gecertificeerd als ICF Master Certified Coach en Certified Team Performance Coach.

 

Dit webinar kosteloos volgen

Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie van SkillsTown.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!