of 62284 LinkedIn

Toonaangevende NRTO-erkenning

NRTO-keurmerk voor online training. Extra zekerheid aan consumenten en organisaties bij de keuze voor een online aanbieder.
SkillsTown Reageer

Op 16 april ontving SkillsTown het officiele NRTO-keurmerk voor online training. NRTO deed de afgelopen maanden onderzoek naar de kwaliteit en de professionaliteit van de online opleider. De erkenning van het NRTO-keurmerk onderstreept de ambitie van SkillsTown om het beste uit organisaties, medewerkers én zichzelf te halen. “Ook als online opleider hechten wij enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze trainingen”, aldus SkillsTown CEO Hans Schuurmans. “Dit keurmerk bewijst dat wij die kwaliteit ook daadwerkelijk waarborgen.”

Uit de erkenning van het NRTO blijkt dat online opleider SkillsTown voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat”, geeft Jörgen Leijtens, Manager Operations bij SkillsTown aan. “Als online opleider zijn we enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit. We zijn trots dat onze leeroplossingen en de manier waarop wij omgaan met onze klanten zo goed gewaardeerd worden. Wat niet betekent dat we stil gaan zitten natuurlijk. Met ons team werken we er iedere dag aan om nóg meer en nóg betere leeroplossingen te bieden.”

 

Het NRTO-keurmerk is één van de keurmerken die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald en laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren. Dit keurmerk geeft extra zekerheid aan consumenten en organisaties bij de keuze voor een online aanbieder.

 

Over NRTO

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. De NRTO wil een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- trainings- EVC en examenaanbod realiseren.

 

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen