of 63966 LinkedIn

Succesvolle content maken voor LinkedIn, zo doe je dat!

Succesvolle content maken voor LinkedIn, zo doe je dat!
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand april is dit het webinar: Succesvolle content maken voor LinkedIn, zo doe je dat! door Marjolein Bongers. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

LinkedIn is hét platform om de zichtbaarheid van jezelf of van je organisatie te vergroten. Hier ga je actief op zoek naar nieuwe relaties of klanten. Wist je dat maar liefst 5 miljoen mensen in Nederland LinkedIn gebruiken? De perfecte manier om jouw doelgroep aan te spreken dus! Maar hoe maak je succesvolle content voor LinkedIn die écht werkt en die jou aan een groter bereik helpt?

 

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Hoe jouw content op LinkedIn een groter bereik krijgt
  • Hoe het algoritme van LinkedIn werkt
  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw lezer stopt met scrollen door het onbewuste brein aan te spreken

 

Over de spreker

Marjolein Bongers is sinds 2011 eigenaresse van House of Social Media en is LinkedIn-trainer en -spreker. Daarnaast heeft ze een studie beïnvloedingspsychologie gevolgd, traint ze voor Frankwatching en blogt ze voor Marketingfacts. Misschien ken je haar ook van Clubhouse, waar ze succesvolle rooms host met Bas Smit over de kracht van LinkedIn. Marjolein is tevens officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en auteur van de bestseller LinkedIn Power.

 

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar is gratis te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier direct in om elke maand kosteloos een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen