of 60775 LinkedIn

Succesvolle actie laat provinciemedewerkers online leren

Succesvolle actie laat provinciemedewerkers online leren. 350 vouchers binnen drie dagen allemaal vergeven
SkillsTown Reageer

350 vouchers binnen drie dagen allemaal vergeven.

Een succesvolle actie met vouchers voor een online leerabonnement heeft ervoor gezorgd dat 350 provinciemedewerkers een jaar lang toegang hebben tot honderden online leeroplossingen. In samenwerking met SkillsTown deelde het A&O-fonds Provincies 350 vouchers uit waarmee provinciemedewerkers een jaar lang gebruik kunnen maken van het Skills2Perform abonnement.


SkillsTown is trots op een samenwerking als deze. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, vertelt: “Met dit soort projecten maken we online leren nog laagdrempeliger. Het doet SkillsTown goed dat een actie als deze zo positief ontvangen wordt bij de provincies.”

 

Provinciemedewerkers konden zich online inschrijven voor deze actie. In eerste instantie werden er 250 vouchers aangeboden. Deze waren binnen twee dagen allemaal vergeven. Vanwege het grote succes werd er besloten om nog eens 100 vouchers uit te delen. Op 12 februari om 10:00 uur startte de inschrijving. Deze vouchers waren binnen een half uur uitgedeeld.

 

Hedwig Oppenheim, project- en communicatiemedewerker bij het A&O-fonds Provincies, is blij dat de actie zo’n groot succes was. “We hadden wel verwacht dat de actie populair zou zijn, want ons e-learningaanbod is al jarenlang in trek. Maar dat de vouchers zo snel vergeven waren, was een leuke verrassing.”

 

Peter Smits, directeur van het A&O-fonds en bedenker van de actie, verklaart waarom de interesse zo groot is: “Het is een fantastisch pakket aan opleidingen en het is makkelijk toegankelijk. Je kunt op elk moment en elke plaats de cursus volgen die jij wilt. Voor de provinciemedewerkers was dit een unieke kans om toegang te krijgen tot een groot aanbod aan cursussen, waarmee ze kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. En de medewerkers die geen voucher hebben weten te bemachtigen? Die hoeven niet stil te zitten. Zij kunnen gebruik maken van ons standaard e-learningaanbod.”

 

Meer informatie over deze actie?

Neem contact op met SkillsTown.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!