of 59854 LinkedIn

Smoesjes zijn verleden tijd, vanaf nu kan iedereen gelukkig zijn

Reageer

Vanaf september is het voor iedereen mogelijk om te werken aan zijn of haar eigen werkgeluk. De nieuwe samenwerking tussen SLiM! Training & Coaching en SkillsTown, biedt werkend Nederland de mogelijkheid om weer betrokken, bezield en met volle overgave aan de slag te gaan met hun vak.

De SLiM! training combineert online educatie met een vierdaagse fysieke workshop. Tijdens de SLiM! training gaan cursisten aan de slag met hun dagelijkse werkroutine, hun kerntalenten, de manier waarop ze stress ervaren en het bereiken van een beter balans op het werk en thuis. Dit alles om uiteindelijk de beste versie van zichzelf te worden en succesvol te worden en te blijven in hun vakgebied.

 

Wout Plevier, trainer en coach bij SLiM! vertelt enthousiast: “Dankzij deze training creëer je werkelijke betrokkenheid bij je persoonlijke welzijn. Je gaat voorbij aan elk excuus om je werk en leven niet aan te pakken en op de goede rit te zetten. Je gaat er 100% voor. Dat is waar ik je mee kan helpen en wat SLiM! voor je kan doen.”

 

Meer weten over het SLiM! programma? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!