of 63966 LinkedIn

Rouw op de werkvloer, hoe ga je daar mee om?

Rouw op de werkvloer, hoe ga je daar mee om? En hoe kun je collega’s hierin steunen?
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand november is dit het webinar “Rouw op de werkvloer: hoe ga je daar mee om?” door Marinka de Groot. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Merk jij het ook? Dat werk en privé steeds meer door elkaar lopen? Dagelijks neem je je werk mee naar huis en je huiselijke problemen mee naar je werk. Ook je verdriet laat je niet thuis aan de kapstok hangen. En dat is heel normaal! Wat soms lastiger is voor organisaties, is het omgaan met dit soort situaties.

 

Want hoe ga je om met verlies binnen de organisatie? Wat is de impact van rouw eigenlijk? En hoe kun je collega’s hierin steunen? In dit webinar krijg je inzicht in rouw en reiken we je praktische handvatten aan om hiermee om te gaan.

 

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat rouw eigenlijk is
  • Hoe mensen rouwen
  • Wat de impact van rouw is binnen je organisatie
  • En wat je als organisatie kunt zeggen of doen in zo’n situatie

 

Over de spreker

Marinka de Groot is rouw- en verliesbegeleider. Met haar bedrijf Traan en een Lach begeleidt zij zowel organisaties in hoe zij op een goede en effectieve manier om kunnen gaan met rouw op de werkvloer, als ook mensen in rouw persoonlijk om te leren leven met verdriet. Het is haar missie dat er meer aandacht, kennis en inzicht in rouw en verlies komt.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar is kosteloos te volgen in de gehele maand november. Schrijf je hier direct kosteloos in om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen