of 62284 LinkedIn

Opleiders bundelen krachten voor zorghelden

Opleiders bundelen krachten voor zorghelden. Heldenveiling.nl officieel in de lucht
SkillsTown Reageer

Op maandag 11 mei ging heldenveiling.nl officieel de lucht in. Inmiddels worden er iedere dag vele bijzondere items aangeboden. Ook hebben enorm veel personen én organisaties zich aangesloten bij het initiatief. Met deze veiling willen de initiatiefnemers niet alleen de zorghelden waarderen, maar hen en hun familie daadwerkelijk ondersteunen. Daarom gaat de opbrengst volledig naar ZWIC en Stichting Kind en Ziekenhuis.

Veilingitems

Er worden al meer dan 60 unieke veilingitems aangeboden. Zo vind je op heldenveiling.nl items van onder andere Martin Garrix, Hans van Breukelen, Addy van de Krommenacker, Librije en Victor Mids. Naast deze bijdragen, bundelen ook opleiders hun krachten met veilingitems op de site.


Zo stelt trainer van het jaar 2020 Laura den Ouden een tocht op een luxe catamaran en een masterclass beschikbaar, geven topcoach Marc Lammers én de auteurs van bestseller online invloed persoonlijke inspiratiesessies en biedt online opleider SkillsTown zowel een professioneel webinar als een gepersonaliseerde online leeromgeving aan.


Over de veiling

De heldenveiling is een initiatief van dezelfde initiatiefnemers als #klapcoronadewerelduit. In eerste instantie werden de veilingitems tot en met 17 mei geveild maar wegens het succes van de actie is de veiling verlengd tot 24 mei. Er kunnen nog steeds veilingitems aangeboden worden.


Voor meer informatie, het bieden op een item of het aanbieden van een eigen item ga je naar?www.heldenveiling.nl.


Afbeelding 


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen