of 60831 LinkedIn

Online cursussen voor gemeentemedewerkers

Online cursussen voor gemeentemedewerkers. Plotselinge taakverschuivingen, decentralisaties en verandering in wetgeving: hoe houd je je kennis up-to-date?
SkillsTown Reageer

Tegenwoordig is het voor veel gemeentemedewerkers een uitdaging om kennis up-to-date te houden. Plotselinge taakverschuivingen, decentralisaties en verandering in wetgeving zijn onderwerpen waar medewerkers bij gemeenten dagelijks mee te maken hebben.

Met de online cursussen van SkillsTown kunnen medewerkers gemakkelijk mee met deze veranderingen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar.

 

Het ExcellentSkills Gemeente abonnement is onmisbaar voor iedere gemeentemedewerker. Denk aan de basiskennis die je nodig hebt als ambtenaar, aandachtspunten bij het schrijven van beleidsstukken en de kanteling van het sociaal domein.

 

Er is enorm veel beweging in het sociaal domein. Alles draait om zelfredzaamheid en participatie. Als gemeente is het een uitdaging om de juiste kennis hierover te bezitten en te delen. De cursusreeks ExcellentSkills Sociaal Domein is gericht op medewerkers die zich bezig houden met het sociaal domein.

 

Met het ExcellentSkills AVG abonnement leer je aan de hand van een webinarreeks wat jij nog moet doen om voorbereid te zijn op de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze webinarreeks is van belang voor iedere medewerker die dagelijks te maken heeft persoonsgegevens.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de ExcellentSkills abonnementen? Neem dan een kijkje op onze website: www.gemeenteskills.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!