of 59854 LinkedIn

Next Learning: Dé beurs op het gebied van onderwijs en educatie

Reageer

Op 18 april vindt Next Learning plaats, hét evenement voor leren en ontwikkelen. In de verschillende sessies en presentaties zie, hoor en ervaar je hoe je het nieuwe leren in jouw organisatie kan toepassen. Als eerste eventpartner van Next Learning draagt SkillsTown graag bij aan het succes van deze dag.

Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown, is erg positief over de unieke samenwerking: “Next Learning is het belangrijkste evenement waar nieuwe manieren van leren gepresenteerd en ervaren worden. Daar mag SkillsTown als grootse online opleider van Nederland uiteraard niet ontbreken. We kijken ernaar uit om als eerste Event Partner onze nieuwe innovatieve leeroplossingen hier te delen met iedereen die beter wil presteren.”   

 

Ook de organisatie van het Next Learning evenement is enthousiast over de nieuwe samenwerking. Sharon van Rooij, branding- en eventmanager, zegt hierover: “SkillsTown staat net als Next Learning voor vernieuwing en ontwikkeling. We doen dat op hele andere gebieden maar vinden elkaar hier wel in. Dat maakt dat we trots zijn dat SkillsTown heeft gekozen om Event Partner van Next Learning  te worden.”

 

Next Learning wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd. Het is de perfecte plaats voor (grote en kleine) organisaties om alles te weten te komen over de huidige ontwikkelingen in leren en ontwikkelen. Het thema van Next Learning is Agile Leren & Innoveren. Dit zie je onder andere terug in de keuze voor de keynote sprekers en agile-experts Karl Raats en prof. dr. Hans de Bakker.

 

Rondom deze presentaties kun je zelf je programma samenstellen. Je hebt de keuze uit een aantal expert- of partnersessies, waar een expert je meeneemt om een eerste stap te zetten met een nieuwe aanpak of een nieuwe tool. Bij de verschillende learning tables kun je in gesprek gaan met gelijkgestemden en experts, ervaringen delen en leren van anderen. In de Pecha Kucha sessies worden vijf praktijkcases achter elkaar gepresenteerd en behandeld. 

 

Ten slotte kun je de nieuwste ontwikkelingen op leergebied ontdekken op de learning playground, waar alle deelnemende opleiders hun tools, implementatie en strategie op een creatieve manier presenteren. Hier kun je experimenteren met de nieuwste producten en zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is met het nieuwe leren.

 

Aanmelden voor dit evenement kan via de website www.nextlearning.nl. Je kunt kiezen voor het complete programma of je alleen aanmelden voor de learning playground. Een paar weken voor Next Learning stel je jouw eigen programma samen (inclusief tijden en sessiezalen) via de speciale app of het digitale programmaboekje.

 

Als eventpartner stelt SkillsTown 3 congreskaarten beschikbaar! Kans maken op deze kaarten? Mail je naam, emailadres, telefoonnummer, organisatienaam en de reden waarom jij bij dit evenement zou moeten zijn naar inschrijvingen@skillstown.com en maak kans op vrijkaarten ter waarde van €799,- per stuk.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!