of 59854 LinkedIn

Loslaten, hoe doe je dat?

Reageer

Het is vakantie! Heerlijk, even weg uit de drukte en lekker bijkomen aan het zwembad. Maar dat klinkt makkelijker dan het is, want veel mensen vinden het moeilijk om hun werk tijdens vakantie los te laten. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown legt Froukje Smeding uit hoe je dit aanpakt.

Froukje: “De eerste vraag over loslaten is wat we dan zo krampachtig vasthouden. Soms houden we tegen beter weten in iets vast, soms ten koste van onszelf. Ooit las ik: “Je moet eerst loslaten om met beide handen iets nieuws aan te pakken!” Maar ik ken zat mensen die leven volgens “geen oude schoenen wegdoen voor je nieuwe hebt”. Vaak houden we vast aan ‘oude schoenen’, al lopen we allang op ‘nieuwe schoenen’. Waarom is loslaten zo moeilijk?”

 

Froukje Smeding

Als werkcoach/trainer bij stress en burn-out ziet Froukje dagelijks hoe mensen met stress kunnen worstelen. Met coaching, training, seminars, teambuilding en theater legt ze keer op keer uit hoe stress je leven kan beheersen als je hierin niet tijdig zélf keuzes maakt. Van origine uit het het HR-werkveld werkt ze ruim 10 jaar in haar bedrijf WerkWegen.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie van SkillsTown.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!