of 63998 LinkedIn

Impactvol presenteren in 5 stappen

Impactvol presenteren in 5 stappen. Til je presentatieskills naar een hoger niveau
SkillsTown Reageer

Wist je dat maar liefst 75% van de mensen last heeft van spreekangst? Onder andere Elvis Presley, John F. Kennedy en Barbra Streisand vonden het enorm spannend om voor een groot publiek te staan. Het is dus niet zo gek als jij ook wat zenuwen ervaart voordat je een presentatie moet geven. Maar naast het in bedwang houden van je zenuwen, zijn er nog heel veel andere elementen die van invloed zijn op jouw overtuigingskracht tijdens je presentatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het overbrengen van een heldere boodschap, je publiek geboeid houden, inspelen op je doelgroep en dat alles op een enthousiaste en overtuigende manier.

In dit whitepaper zet online opleider SkillsTown de belangrijkste tips op een rij om jouw presentatieskills naar een hoger niveau te tillen. Na het lezen hiervan heb je een goed beeld van de eventuele valkuilen die komen kijken bij presenteren en ken je praktische handvatten die je helpen om een heldere, interessante en overtuigende presentatie te geven.


Download hier het whitepaper

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen