of 60715 LinkedIn

Iedereen AVG-proof dankzij online webinarreeks

Iedereen AVG-proof dankzij online webinarreeks. Organisaties die na 25 mei 2018 niet aan de wettelijke eisen voldoen, kunnen boetes opgelegd krijgen die behoorlijk kunnen oplopen.
SkillsTown Reageer

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Als organisatie is het verplicht om je voor te bereiden op deze wijziging van de huidige wetgeving. SkillsTown en SAF VISUAL ontwikkelden een webinarreeks om organisaties hierbij te ondersteunen.

De webinarreeks bestaat uit vier uitzendingen van ieder een half uur en wordt gepresenteerd door Sébastien Daniels, oprichter en CEO van SAF VISUAL. Hij gaat onder andere in op de wettelijke verplichtingen, de voorbereidingen die getroffen moeten worden en de implementatie van de AVG binnen de organisatie. De reeks is een goed alternatief voor een workshop op locatie en zorgt ervoor dat organisaties op een laagdrempelige manier over essentiële kennis kunnen beschikken.

 

Met de invoering van de AVG zullen de privacy rechten van Europese burgers versterkt en uitgebreid worden. Organisaties die na 25 mei 2018 niet aan de wettelijke eisen voldoen, kunnen boetes opgelegd krijgen die kunnen oplopen tot 20 miljoen euro of maximaal 4% van de wereldwijde jaaromzet van de verantwoordelijke organisatie.

 

Meer informatie over deze webinarreeks vind je op www.skillstown.com/avg.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!