of 63428 LinkedIn

HR ter tafel: interactieve talkshow voor HR-professionals

HR ter tafel: interactieve talkshow voor HR-professionals. Het doel van dit initiatief is HR-professionals op een informele en laagdrempelige manier te informeren over de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied
SkillsTown Reageer

Te gast in deze aflevering: Manager HRD Timing en Professor HRM.

Vandaag lanceren SkillsTown en Berenschot de tweede aflevering van HR ter tafel, een interactieve online talkshow voor HR-professionals. Het doel van dit initiatief is HR-professionals op een informele en laagdrempelige manier te informeren over de trends en ontwikkelingen in hun vakgebied.

Hans van der Spek, senior managing consultant bij Berenschot, is een van de initiatiefnemers en treedt op als presentator. Hij vertelt: “HR ter tafel kan als aanvulling op de verschillende HR-nieuwssites gezien worden. Tijdens de uitzending verken ik met mijn gasten de achtergronden van de actuele ontwikkelingen op HR-gebied en belichten we praktijkervaringen.”

 

Uniek aan deze talkshow is de interactiviteit. Kijkers kunnen zelf beslissen welke items ze bekijken en in welke volgorde. Tijdens de uitzending wordt er verwezen naar aanvullende en verdiepende content. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en initiatiefnemer, licht toe: “Bij SkillsTown zoeken we altijd naar nieuwe manieren om te leren en ontwikkelen. Een talkshow is een leuke, luchtige manier om informatie over te brengen. Door de interactiviteit kunnen kijkers zelf bepalen hoe diep ze in de onderwerpen willen duiken.”

 

In de tweede aflevering zijn Monique Britstra, manager HRD bij Timing en Kilian Wawoe, assistent professor HRM aan de Vrije Universiteit Amsterdam te gast. Samen met gastheer Hans van der Spek bespreken zij het nieuws in HR, de HR-praktijk en geven zij hun mening over actuele ontwikkelingen.   

 

De uitzending bekijken

De tweede uitzending van HR ter tafel is te bekijken via: www.hrtertafel.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen