of 62812 LinkedIn

Hoe mijn planning optimaal werd na het thuiswerken met een kind

Hoe mijn planning optimaal werd na het thuiswerken met een kind.
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand juli is dit het webinar "Hoe mijn planning optimaal werd na het thuiswerken met een kind" door Lilo van Erp. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Een volle poepluier midden in een overleg, de vraag ‘mama wat ben jij aan het doen?’ tijdens een demonstratie aan een klant en Woezel en Pip geluiden op de achtergrond terwijl je met collega’s aan het brainstormen bent. Lilo van Erp, Performance Consultant bij SkillsTown, heeft het allemaal meegemaakt.

 

Met haar 3-jarige dochter Philou was het best een uitdaging om gestructureerd vanuit huis te werken en alle activiteiten die ze normaal op en buiten kantoor uitvoerde, te volbrengen. Toch is het haar gelukt om ook in coronatijd prioriteiten te stellen en een balans te vinden bij het thuiswerken met een kind. In dit webinar vertelt ze met herkenbare en soms wat komische voorbeelden hoe ze die tijd heeft ervaren en welke learnings ze hieruit heeft getrokken die zij zeker nog gaat inzetten na dit tijdperk van ‘fulltime thuiswerken’.

 

Over de spreker

Lilo van Erp is Performance Consultant bij SkillsTown en zit al meer dan 8 jaar in het sales vak. Met haar ervaring bij onder andere Adecco, Flexspecialisten, Moving Intelligence en SkillsTown weet zij als geen ander hoe je je inleeft in je doelgroep en in kunt spelen op de behoefte van de klant. Lilo is een echte doorzetter die iedere dag voor het beste resultaat gaat. Klanten die met haar samenwerken doen dit dan ook met plezier en zien in Lilo een fijne sparringpartner die altijd voor hen klaar staat.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar is kosteloos te volgen in de gehele maand juli. Schrijf je hier direct kosteloos in om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen