of 63946 LinkedIn

Hoe je kosten reduceert én zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven

Hoe je kosten reduceert én zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven. Dagelijks krijgen gemeenten te maken met plotselinge taakverschuivingen, decentralisaties en verandering in wetgeving. Als gemeentemedewerker moet je enorm flexibel en wendbaar zijn.
SkillsTown Reageer

Het afgelopen jaar is opnieuw gebleken dat je als gemeentemedewerker enorm flexibel en wendbaar moet zijn. Dagelijks krijgen gemeenten te maken met plotselinge taakverschuivingen, decentralisaties en verandering in wetgeving.

Zo vond in 2015 de decentralisatie van het sociaal domein plaats. Met de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015), Participatiewet en Jeugdwet ben jij als gemeente verantwoordelijk geworden voor jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen. Dit soort veranderingen hebben als gevolg dat werkprocessen helemaal opnieuw moeten worden ingericht en veel medewerkers te maken krijgen met veranderingen in hun werkzaamheden.

 

In deze whitepaper lees je hoe je ervoor zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven en mee kunnen gaan met de veranderingen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen