of 63082 LinkedIn

Hoe haal je het beste uit je mensen?

Hoe haal je het beste uit je mensen? Waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat?
SkillsTown Reageer

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Wij denken dat het verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten en het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Dit gratis webinar van SkillsTown gaat over de toepassing van talentmanagement in jouw organisatie in bijvoorbeeld performance management, mobiliteit of ontwikkeling van mensen. Je ontdekt door middel van de talentmanagement scan op een interactieve manier hoe goed talentmanagement is ingebed in jouw organisatie én welke acties tot verbetering kunnen leiden.

 

Over de expert

Monique is een ervaren senior HR consultant bij Berenschot met een achtergrond in Strategisch HR, Talentmanagement en Leiderschap. Haar ervaring als HR directeur maakt dat ze als consultant goed in staat is te werken aan strategische vraagstukken, maar tegelijkertijd ondersteuning kan bieden aan HR managers vanuit haar praktijk ervaring.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen