of 63946 LinkedIn

Hoe flexibel is jouw brein?

Hoe flexibel is jouw brein? Beter leren veranderen? Doorzetten loont.
SkillsTown Reageer

Veranderen vraagt veel van ons. Vaak schrikken we even terug en denken we eerst aan alles wat we kunnen verliezen. Maar het kan veel leuker. Het webinar van de maand van SkillsTown nodigt je uit om zelf stappen te maken zodat veranderen aangenamer kan worden. Iedereen zou de marathon kunnen lopen. Je moet er natuurlijk wel voor trainen en de eerste keer levert dat spierpijn op. Dat is bij ‘Beter leren veranderen’ ook. Maar doorzetten loont.

Over de expert

Frans Bosch is spreker, trainer en docent. Hij helpt graag mensen bij veranderingen. Als docent aan een International Business School biedt hij studenten een andere benadering van Sales. Als trainer helpt hij grote bedrijven, bijvoorbeeld bij het bevorderen van veilig gedrag. Daarnaast is hij actief in het theater, o.a. met een solovoorstelling over tolerantie.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen