of 60775 LinkedIn

Hoe bind je talent succesvol aan je organisatie?

SkillsTown Reageer

De maatschappij verandert snel. Door de komst van internet en de snelheid waarop onze economie nu functioneert volgen trends elkaar snel op, zijn we sneller geïnformeerd en krijgen we veel real-time informatie. Dit heeft ook invloed op ons werk. We weten namelijk altijd wat er te koop is buiten onze scope.

Voor organisaties betekent dit dat ze flexibel moeten kunnen schakelen. De concurrentie kan immers letterlijk in het moment met ons meekijken wat we doen. Dit vergt een duidelijke strategische visie op organisatie- en talentontwikkeling.

 

Het heeft ook invloed op de wijze waarop we omgaan met personeel en hoe we talent werven en binden aan onze organisatie. De arbeidsmarkt is krap en de concurrentie is groot als het gaat om vinden en behouden van de juiste talenten. Gelukkig is het niet zo dat de X en Y generatie enkel bestaat uit jobhoppers. Sterker nog, ze zoeken veelal dezelfde dingen als hun ouders: een leuke werksfeer, mogelijkheden om te groeien en vooral de kansen om hun vakkundigheid te laten zien.

 

In deze whitepaper behandelen we vijf succesfactoren waarmee je talent succesvol aan je organisatie bindt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!