of 64231 LinkedIn

Hét learning event van het jaar: Hybride werken & leren

Hét learning event van het jaar: Hybride werken & leren
SkillsTown Reageer

Ben jij er klaar voor? Op 2 november 2021 organiseert online opleider SkillsTown samen met Online Academy hét learning event van het jaar, met als thema: hybride werken & leren. En jij bent uitgenodigd!

Wat kun je verwachten van deze dag?

 

Bereid je voor op een dag vol inspirerende sprekers, leerzame workshops en interessante vakgenoten. Een informatieve en interactieve dag, waar je nieuwe kennis en skills opdoet die je direct kunt toepassen in je werkpraktijk. Zodat hybride werken en leren (óók post-corona) binnen jouw organisatie nog succesvoller én leuker wordt.

 

Over het programma

Op 2 november ben je vanaf 9 uur welkom. Om half 10 starten we met het programma. De dag eindigt met een borrel, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kan napraten over de dag en eventueel kan netwerken met andere learning professionals.

 

De invulling van het programma zal bestaan uit verschillende workshops rondom het thema ‘Hybride werken en leren’. In aanloop van het event zullen we steeds meer bekend maken over het programma. Blijf op de hoogte via de website van SkillsTown.

 

Locatie

De dag vindt plaats in DeFabrique in Maarssen. Een centraal gelegen locatie en een creatieve en inspirerende omgeving; ideaal om na het event te netwerken met andere HR- en/of LD-professionals. Kortom, een dag om niet te missen!

 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via de website van SkillsTown!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen