of 63908 LinkedIn

Het ideale opleidingsbudget

Het ideale opleidingsbudget. Hoe kun je een scholingsbeleid vormgeven en hoe kun je hierbij het opleidingsbudget inzetten?
SkillsTown Reageer

Medewerkers vinden het volgen van opleidingen cruciaal en werken graag voor een werkgever die dat stimuleert en faciliteert. Ook vragen ze om een individuele invulling en wordt zelfregie belangrijk gevonden. In het gratis webinar van de maand van SkillsTown vertelt Paul Schrama hoe je een scholingsbeleid kunt vormgeven en hoe je het opleidingsbudget hierbij kunt inzetten. Ook besteed hij aandacht aan het motiveren van de medewerkers om daadwerkelijk aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen.

Over de expert

Paul is oprichter van Edubookers, hét boekingsplatform voor trainingen en opleidingen. Zij bieden een One-Stop-Shopping oplossing voor de volledige opleidingsbehoefte van organisaties. Dit doen ze o.a. door middel van een catalogus met daarin meer dan 950 opleiders en ruim 23.000 trainingen waar medewerkers zelf hun gewenste training zoeken. Het platform is zo ingericht dat het lijkt op dat van Coolblue of Booking.com.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen