of 60775 LinkedIn

Gratis webinar: Stress & veerkracht

Stress & veerkracht. Gratis webinar. Waarom is het zo moeilijk om los te laten?
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand juli is dit het webinar 'Stress en veerkracht' door Marion Bierens. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Eén van de meest gehoorde opmerkingen van mensen die last hebben van stress is: “Ik kan niet loslaten”. Waarom is het zo moeilijk om los te laten? Want als je iets vastpakt wat je niet fijn vindt, bijvoorbeeld een scherpe steen of en hete pan, dan laat je toch ook los? Waarom doen we dat dan niet met zorgen en stress? Paradoxaal genoeg is het antwoord: omdat we eerst moeten vastpakken voordat we echt los kunnen laten. In dit webinar leer je beter om te gaan met stress. Er is recent veel onderzoek gedaan naar stress. We delen graag de laatste inzichten met je.

 

Over de spreker

Het webinar wordt gegeven door Marion Bierens, initiatiefnemer van De Stresswinkel. Ze geeft trainingen, workshops en coaching aan mensen die beter met stress om willen leren gaan. Daarnaast werkt ze als jeugdzorgwerker bij De Jeugd- en Gezinsbeschermers (Partners voor Jeugd).

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over stress en veerkracht is kosteloos te volgen in de gehele maand juli. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!