of 63908 LinkedIn

Gratis webinar: Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap (gratis webinar). De 7 eigenschappen van Stephen Covey
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand november is dit het webinar ‘Persoonlijk leiderschap’ door Willem-Servaas van der Valk. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Heb je het gevoel dat je tijd tekortkomt? Vind je jezelf terug in een spagaat tussen wat je zou willen doen en wat je aan het doen bent? Wil je je prioriteiten helder krijgen en ten volle uitleven? Dan is dit webinar perfect voor jou. Je maakt kennis met de 7 eigenschappen van Stephen Covey. De lessen uit ‘persoonlijk leiderschap’ zijn zowel toepasbaar in je werksituatie als in je persoonlijke leven.

 

Over de spreker

Willem-Servaas van der Valk werkt als LEAN IT coach bij Rijkswaterstaat. Vanuit zijn persoonlijke en professionele interesse is hij zich gaan verdiepen in het gedachtegoed van Stephen Covey en geeft vanuit deze invalshoek workshops over persoonlijk en effectief leiderschap.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over persoonlijk leiderschap is kosteloos te volgen in de gehele maand november. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen