of 63908 LinkedIn

Gratis webinar: Hoe maak ik eigen leercontent die werkt?

Hoe maak ik eigen leercontent die werkt? Gratis webinar
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand oktober is dit het webinar 'Hoe maak ik eigen leercontent die werkt?' door Sandra Kerres. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Wil jij eigen kennis binnen je organisatie delen, maar weet je niet goed hoe? In dit webinar legt Sandra Kerres, e-learning ontwikkelaar bij SkillsTown, uit waar je het beste kunt beginnen als je eigen leercontent wilt maken. Ze vertelt over de verschillende vormen die je kunt gebruiken en geeft didactische tips over de opbouw van een cursus. Hiermee kun jij direct in de praktijk aan de slag.

 

Over de spreker

Sandra Kerres is E-learning ontwikkelaar en redacteur content bij SkillsTown. Dagelijks is zij bezig om de kwaliteit van online leervormen zo hoog mogelijk te houden. Samen met haar collega’s zoekt ze naar verbetering en ontwikkelt ze leervormen die didactisch passen bij verschillende leerdoelen.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over het maken van eigen leercontent is kosteloos te volgen in de gehele maand oktober. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen