of 63908 LinkedIn

Gratis webinar: Goed werkgever- en werknemerschap

Gratis webinar: Goed werkgever- en werknemerschap. Twee manieren om naar het functioneren van mensen te kijken
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand december is dit het webinar ‘Goed werkgever- en werknemerschap’ door Jessy van den Boogaard. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Er zijn grofweg twee manieren waarop je naar het functioneren van mensen in organisaties kan kijken. Dat schreef Douglas McGregor in 1960 in zijn boek The Human Side of Enterprise. Daarmee introduceerde hij zijn X en Y theorie. In het webinar Goed werkgever- en goed werknemerschap legt HR adviseur Jessy van den Boogaard uit hoe deze theorie in de dagelijkse praktijk nog steeds van toepassing is. Ook maakt hij duidelijk hoe werkgevers en werknemers zich soms beter voordoen dan wat hun werkelijke gedrag laat zien. Een must-see voor iedereen die arbeidsverhoudingen tussen mensen wil leren begrijpen.

 

Over de spreker

Jessy van den Boogaard werkt als HR-consultant. Hij is kritisch op het werkveld van HR en vindt dat deze discipline in de praktijk van organisatie duidelijk zijn toegevoegde waarde moet bewijzen. Bij opdrachtgevers adviseert hij graag over duurzame inzetbaarheid, talent- en generatiemanagement. U kunt regelmatig blogs van Jessy lezen, bijvoorbeeld in P&O actueel.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over goed werkgever- en werknemerschap is kosteloos te volgen in de gehele maand december. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen