of 60220 LinkedIn

Gratis online leren voor provinciemedewerkers

Reageer

Het A&O-fonds Provincies heeft de A&O Provincie Academie gelanceerd met een uitgebreid aanbod van ongeveer 80 cursussen voor alle provinciemedewerkers. De online opleidingen zijn gratis toegankelijk voor provinciemedewerkers. Hiermee kun je je professionaliseren op diverse gebieden zoals persoonlijk leiderschap, communicatie en ICT.

In de academie is - naast het algemene aanbod - ook een cursusaanbod op het gebied van ‘vitaliteit en gezondheid’ opgenomen. Met deze cursussen investeer je in je eigen gezondheid en een gezonde werkomgeving.

 

De cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met online opleider SkillsTown en VNG Academie. Er is keuze uit drie vormen van online leren: essentials (korte, krachtige microcursussen), e-learning (verdiepende cursussen) en webinars (live uitzendingen met experts, 30 minuten). Bekijk hier het volledige aanbod.

 

Daarnaast is er direct toegang tot de VNG Academie, waarmee het A&O-fonds Provincies een samenwerking is aangegaan. Hier worden onder andere cursussen op het gebied van de omgevingswet, sociaal domein, juridische zaken, HR, transformatie, lokaal bestuur en informatiebeleid aangeboden. De cursussen die vanuit de VNG Academie worden aangeboden zijn betaalde cursussen. De overige cursussen zijn gratis.

 

Ben je een provinciemedewerker en wil je gebruik maken van deze gratis cursussen?

Schrijf je hier in.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!