of 63998 LinkedIn

Genomineerd als Beste Opleider van Nederland!

Genomineerd als Beste Opleider van Nederland! Grootste onderzoek onder zakelijke beslissers in Nederland
SkillsTown Reageer

Op 8 december werd bekendgemaakt dat online opleider SkillsTown genomineerd is als Beste Opleider van Nederland in de MT1000. Het gaat om de categorie Trainingen & Opleidingen. Dit is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers in Nederland.

Over het onderzoek 

Management Team doet sinds 2001 ieder jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek wordt er 1 ranglijst opgesteld: MT1000. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderverdeeld, waaronder de categorie Trainingen en Opleidingen. Hierbij wordt een top 5 samengesteld ten aanzien van de Net Promotor Score, Klantgerichtheid, Productleiderschap en Excellente uitvoering. 

 

Over SkillsTown 

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Al jaren voorzien zij organisaties, waaronder gemeenten, van een online ontwikkelplatform voor hun medewerkers. Met deze online leeromgeving kan een organisatie continu investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers én het beste uit zowel hen als de organisatie halen.  

 

Eindigt SkillsTown op nummer 1? 

De vraag of SkillsTown op nummer 1 eindigt als Beste Opleider van Nederland wordt op 17 december beantwoord. Dan maakt SkillsTown de uitslag namelijk live bekend op hun Facebookpagina. Wil je dit niet missen? Meld je dan nu alvast aan voor de livestream

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen