of 59794 LinkedIn

Expertise SkillsTown wordt ingezet bij Baylor University

Reageer

Op 23 en 24 februari 2018 vindt de jaarlijkse Baylor New Venture Competition plaats. Dit jaar neemt prof. dr. ir. Kasper Boon, mede-eigenaar SkillsTown, plaats in de jury. Samen met de andere juryleden beoordeelt hij de businessplannen van deelnemende studenten.

De Baylor New Venture Competition is een tweedaags evenement waaraan studenten van over de hele wereld meedoen. Tijdens het evenement vinden twee wedstrijden plaats. In de ene competitie presenteren de deelnemers een businessplan. In de andere gaat het om het geven van de beste elevator pitch.

 

Kasper Boon neemt voor de tweede keer plaats in de jury. Hij zal vooral kijken naar de businessplannen rondom e-learning. Enthousiast vertelt hij: “Ik kijk vooral of de plannen goed in elkaar zitten en of de studenten de marktbenadering goed hebben ingeschat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de ideeën innovatief zijn. En uiteraard bedenk ik of ik zelf zou investeren in het bedrijf.”

 

Alle deelnemers ontvangen feedback op hun ideeën van experts. De winnaars krijgen daarnaast coaching en ondersteuning bij het lanceren en opbouwen van hun eigen onderneming en een geldprijs.

 

Over Baylor University

Baylor biedt een levendige campus voor meer dan 16.000 studenten door interdisciplinair onderzoek te combineren met een internationale reputatie voor educatieve uitmuntendheid en een faculteit voor onderwijs en wetenschap.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!