of 63428 LinkedIn

Er was eens... een lerende organisatie

Er was eens... een lerende organisatie. Gratis webinar
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand februari is dit het webinar 'Er was eens... een lerende organisatie' door Jerry Meijer. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Slechts 15 tot 25 procent van de werknemers blijft zichzelf trainen en ontwikkelen. Het enkel faciliteren van leren als werkgever is daarbij vaak niet voldoende. Maar hoe krijg je medewerkers dan wél in de leerstand? In dit webinar geeft Jerry Meijer, performance consultant bij SkillsTown, 5 tips om ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren. Hij doet dit aan de hand van beeldende voorbeelden uit het sprookjesbos en de 7 beïnvloedingsprincipes van hoogleraar Cialdini.

 

Over de sprekerAls performance consultant bij SkillsTown is Jerry dagelijks bezig met het helpen van organisaties bij het inzetten van online leren om medewerkers vitaler, effectiever en gelukkiger te maken. Tijdens zijn ervaring in de hotellerie heeft hij gezien wat bevlogenheid in een team kan betekenen en welke onderdelen hier een belangrijke rol in spelen. Hij is graag bezig deze kennis te delen met andere organisaties door middel van gesprekken, presentaties en workshops.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar over het worden van een lerende organisatie is kosteloos te volgen in de gehele maand februari. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen