of 60831 LinkedIn

Effectief thuiswerken, zo doe je dat!

Effectief thuiswerken, zo doe je dat! De belangrijkste thuiswerktips op een rijtje
SkillsTown Reageer

Komt onderstaand beeld je bekend voor? Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel te maken met thuiswerken. Voor sommigen is het een keuze, voor anderen is het een noodmaatregel. En thuiswerken kan zeker voordelen hebben. Zo wijst onderzoek uit dat werknemers die thuis werken productiever zijn dan medewerkers die alleen op kantoor werken (bron: regus.nl) en nemen thuiswerkers aanzienlijk minder vaak ontslag dan medewerkers op kantoor (een verschil van zo’n 50%). Daarnaast geven thuiswerkers aan meer tevreden te zijn over hun baan.

Afbeelding

 

Ondanks de voordelen wil het niet zeggen dat thuiswerken voor iedereen vanzelf gaat. Want het valt niet altijd mee om het juiste ritme te vinden, je werkplek optimaal in te richten, continu bereikbaar te zijn, de kinderen bezig te houden en ook nog te focussen op één taak. Om jou een handje te helpen om effectief thuis te werken, zetten we in dit whitepaper de belangrijkste thuiswerktips op een rijtje. Na het lezen, ken jij de essentiële onderdelen die ervoor zorgen dat jij effectief thuis kunt werken

 

Download hier de whitepaper.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!