of 60775 LinkedIn

Een professionele pitch geven

SkillsTown Reageer

Tegenwoordig is tijd erg waardevol en word je vaak uitgedaagd om in een korte tijd je punt te maken. In het gratis webinar van de maand van Skillstown leer je binnen een half uur hoe je een professionele pitch geeft. Er wordt gefocust op de manier waarop je aandacht pakt en interesse wekt bij de luisteraar, zodat diegene benieuwd is naar je verhaal. Aan de hand van praktische voorbeelden leer je een slimme pitch te schrijven én te geven.

De expert

Jordy van Lith kan leunen op ruim vijf jaar ervaring als trainer, coach, dagvoorzitter, ceremoniemeester, gespreksleider, jury- en panellid, interviewer en spreker. Hij heeft zich gespecialiseerd in communicatie en sociale intelligentie, onder de noemer soft skills. Hij richt zich op professionals en experts, die hun carrière een boost willen geven.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!