of 59794 LinkedIn

E-coaching

E-coaching. Persoonlijke begeleiding dankzij online coaching. Elk coachingstraject start met een professionele scan. Hiermee worden de wensen van de cursist in kaart gebracht en wordt er een individueel coachingstraject opgezet
Reageer
Persoonlijke begeleiding dankzij online coaching.

Per 2 mei 2017 lanceert SkillsTown de nieuwe productgroep e-coaching. Hierbij wordt de cursist gecoacht op een thema naar keuze. Elk coachingstraject start met een professionele scan. Hiermee worden de wensen van de cursist in kaart gebracht en wordt er een individueel coachingstraject opgezet.

De coaching is volledig online en verloopt via Skype en e-mail. Daardoor is het contact leggen met de coach erg gemakkelijk en bespaart men tijd en onnodige reiskosten. Als cursist kan men kiezen voor een kort traject van drie maanden of een lang traject van zes maanden. In het korte traject wordt er een aanzet gegeven tot verandering. Het lange traject richt zich op complexe vraagstukken en gedragsverandering.

 

E-coaching is uitermate geschikt voor iedereen die aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken, maar een stok achter de deur nodig heeft om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Remko Dekker, e-caoching consultant, geeft de voordelen van e-coaching aan:

 

         

“Ten opzichte van een face to face coachingstraject, geeft e-coaching je veel meer flexibiliteit, zowel qua gespreksduur als gespreksfrequentie. Hierdoor wordt het traject veel effectiever”

 

Met behulp van begeleiding op afstand, worden de doelen van de cursist gerealiseerd. SkillsTown biedt voor vijf verschillende thema’s e-coaching aan: timemanagement, effectief communiceren, conflicthantering, drijfveren en doeltreffend managen. Lees meer over de inhoud op de pagina voor e-coaching.

 

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, verwacht dat e-coaching cursisten kan helpen om beter te presteren:

 

         

“Het afgelopen jaar hebben we bij SkillsTown gemerkt hoe succesvol online leren kan zijn. We zijn ervan overtuigd dat als je een menselijke factor toevoegt, in de vorm van een coach, het leerrendement nog hoger kan worden.”

 

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

 

AfbeeldingVragen over dit bericht?
Neem contact op met Remy van Beek

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!