of 64231 LinkedIn

De vijf aspecten van sterk leiderschap

De vijf aspecten van sterk leiderschap. Webinar van de maand.
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand september is dit het webinar: De vijf aspecten van sterk leiderschap door Rob Kimpen. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Wil jij jezelf of jouw organisatie verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap en leidinggeven? Dan is ons nieuwe webinar van de maand echt iets voor jou! In dit webinar behandelt Rob Kimpen, bedrijfskundig adviseur, de vijf belangrijkste basiselementen van leiderschap en krijg je concrete handvatten aangereikt om succesvoller leiding te geven.

Het webinar is in de hele maand september gratis te bekijken!

 

Over de spreker

Rob Kimpen is bedrijfskundig adviseur en oprichter van HKB Veldhoven. Hij heeft een ruime ervaring in leidinggevende functies en het thema leiderschap heeft zijn grote interesse. Op bedrijfskundig vlak is hij gespecialiseerd in leiderschap, verandermanagement, mensgericht ondernemen, innovatie en procesmanagement.

 

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar is gratis te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier direct in om elke maand kosteloos een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen