of 63908 LinkedIn

De mooiste foto’s maken met je smartphone

De mooiste foto’s maken met je smartphone. Iedereen kan fotograferen, als je op de juiste manier naar de mensen en objecten om je heen kijkt.
SkillsTown Reageer

Wie maakt er in jouw omgeving nou geen foto’s met zijn telefoon? En toch weten velen onder ons nog steeds niet hoe je dat op de beste manier kunt doen. Iedereen kan fotograferen, als je op de juiste manier naar de mensen en objecten om je heen kijkt.

In het webinar Smartphone fotograferen kun je leren! geven we je een paar eenvoudige tips en tricks waarmee jouw kiekje verandert in een mooie, of zelfs professionele foto!

 

Een goede ‘smartphone’ foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. De tips die je tijdens deze fotografie workshop mee krijgt gebruik je de rest van je leven!

 

De expert

Loes Mennen is sinds 10 jaar professioneel fotografe en eigenaresse van Loes Mennen Fotogra?e, Flitzer! en Studio-45. Voor professionele foto’s op allerlei facetten kun je bij haar terecht, maar nog liever leert ze je hoe je zelf, simpel en snel, een mooie foto maakt. Gewoon… met je mobiel.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

 

Maak kans op de cursus digitale fotografie

Inspiratie opgedaan voor een mooie foto? Plaats je smartphone foto op onze Facebookpagina en maak kans op een gratis online cursus digitale fotografie. Lees hier meer over deze actie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen