of 60831 LinkedIn

De formule voor een toekomstgerichte organisatie

De formule voor een toekomstgerichte organisatie. Hoe bouw je een inspirerende organisatiecultuur waarin medewerkers betrokken zijn?
SkillsTown Reageer

We leven niet in tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn vaak disruptief, ze ontwrichten de ‘oude’ manier van werken. Organisaties moeten mee en wendbaar zijn om nog een betekenisvolle rol te kunnen spelen. De kritische succesfactor hiertoe is een organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat, zij zijn ten slotte het meest bepalend voor het resultaat van een organisatie.

Maar hoe bouw je een inspirerende organisatiecultuur waarin medewerkers betrokken zijn? En hoe zorg je dat je veranderingen voorblijft en continu werkt aan vooruitgang? Arjen Banach deelt de gouden formule in een webinar dat je de hele maand juni gratis kunt volgen.

 

Over Arjen

Arjen Banach is spreker en trainer op gebied van organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij doet onderzoek naar organisaties die snel groeien en medewerkers centraal durven te zetten in hun strategie, hierover maakt hij een podcast genaamd ‘Energie aan het Werk’.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Meld je hier aan om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie van SkillsTown.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!