of 60831 LinkedIn

Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)”

Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)”. Meer over de nieuwe loonkostensubsidie-regeling
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand april is dit het webinar Coronacrisis & de “Noodmaatregel Overbrugging Werkbehoud (NOW)” door Babet Leenders. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Het kabinet heeft afgelopen maand “de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)” afgekondigd voor organisaties en bedrijven. In het nieuwe webinar van de maand van SkillsTown wordt ingegaan op die nieuwe loonkostensubsidie-regeling. In het webinar zal de inhoud van de regeling – die de Werktijdverkorting-regeling vervangt – worden behandeld. Daarnaast zullen er (praktische) tips & handvatten voor in de praktijk worden gegeven.


Over de spreker
Het webinar wordt gegeven door Babet Leenders. Zij is Arbeidsrechtspecialist/ bedrijfsjurist bij Blue Legal Advocaten | Adviseurs. Blue Legal bestaat uit een team van gedreven, doelgerichte vakspecialisten op het gebied van Arbeid, Onderneming en Privacy/ICT.

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar over de coronacrisis en de NOW is kosteloos te volgen in de gehele maand april. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie. 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!