of 64003 LinkedIn

Beste opleider van Nederland in de MT1000

Beste opleider van Nederland in de MT1000. Door zakelijke beslissers in Nederland gewaardeerd dé nummer 1
SkillsTown Reageer

Online opleider SkillsTown staat op nummer 1 in de categorie Trainingen en Opleidingen van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners. Dit nieuws werd via een livestream bekend gemaakt op de Facebookpagina van SkillsTown. In de volledige MT1000 ranglijst, staat SkillsTown op de 25eplaats van alle zakelijke dienstverleners in Nederland.

                    “Het is nog steeds niet te geloven dat we door zakelijke beslissers in Nederland gewaardeerd worden als dé nummer 1 opleider. Dat is een resultaat waar we natuurlijk enorm trots op zijn!”, aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

 

Over het onderzoek 

Management Team doet sinds 2001 ieder jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers. Meer dan 5.600 onafhankelijke, zakelijke beslissers werkten de afgelopen maanden mee aan het onderzoek, dat expliciet niet gaat om reputaties, maar om ervaringen.

 

Naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek is er 1 ranglijst opgesteld: MT1000. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderverdeeld, waaronder de categorie Trainingen en Opleidingen. Hierbij is een top 5 samengesteld ten aanzien van de Net Promotor Score, Klantgerichtheid, Productleiderschap en Excellente uitvoering. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam.

 

In goed gezelschap

Binnen de categorie Trainingen en Opleidingen staat SkillsTown in goed gezelschap. Na de nummer 1 volgt op nummer 2: Nyenrode Business University. “Dat we zelfs als online opleider een hogere ranking hebben veroverd dan gerespecteerd opleidingsinstituut als Nyenrode zegt wat mij betreft voldoende. We werken iedere dag enorm hard om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn en de uitkomst van dit onderzoek bewijst dat onze klanten die inzet enorm waarderen”, vertelt Hans enthousiast.

 

Bekijk de top 33 in de categorie trainingen en opleidingen


Over SkillsTown 

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

 

Houd SkillsTown in de gaten via hun Facebook- of LinkedInpagina om de nieuwste updates niet te missen.


 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen