of 60220 LinkedIn

10 redenen waarom doorwerken in de zomer fijn is

10 redenen waarom doorwerken in de zomer fijn is. Waarom ben jij juist de slimmerik?
SkillsTown Reageer

Het is weer zover, heel Nederland gaat massaal op vakantie. Zit jij daar op de zaak met nog drie andere collega’s die ook niemand hadden om mee op vakantie te gaan? Don’t worry! Wij hebben 10 redenen op een rijtje gezet waarom jij juist de slimmerik bent deze zomer.

1. Je kunt doorrijden in de spits

Omdat iedereen in Nederland lekker ligt te chillen op hun luchtbed, heb jij alle ruimte op weg naar je werk. Of je nu met de trein, auto of fiets gaat, je hebt geen last van geduw, files of overbevolkte kruispunten.

 


2. Geen afleiding van collega’s

Je hebt geen last van collega’s die ellenlange verhalen vertellen over hun hond die afgelopen weekend eindelijk zindelijk is geworden, of hoe leuk de verjaardag van de kinderen wel niet was. Jij kunt dus op je gemak doorwerken zonder gestoord te worden door je collega’s.

 


3. Jij bespaart

Omdat iedereen in de zomer met vakantie gaat, zijn de vakanties in die periode duurder. Soms scheelt dat zelfs tweederde op een vliegticket. Lekker bezig dus, want jij bespaart deze zomer geld!

 


4. Je bent flexibeler

Collega’s en klanten op vakantie, dat betekent minder vergaderingen, afspraken en telefoontjes. Dan kun je best een keer vroeg beginnen en lekker op tijd stoppen, zodat jij om 16:00 uur ook met een biertje op het terras zit.

 


5. Eeuwige dank van je collega’s

Je collega’s met kinderen zijn gebonden aan de zomervakantie. Zij zijn er ongetwijfeld superblij mee dat jij doorwerkt, zodat zij op vakantie kunnen. Terwijl je de hele zomer aan het doorploeteren bent, werk je meteen aan je karma.

 


6. Jij investeert in jezelf

Nu je niet wordt gestoord door je collega’s en klanten, race jij door je werkzaamheden heen. Je hebt eindelijk tijd om een cursus of training te volgen, waardoor je nog beter wordt in je werk.

 


7. Jij plant alvast je komende vakantie

De collega die naast je zit is op vakantie, dus je wordt niet meer de hele tijd op je vingers gekeken. Kun je op je gemak surfen naar alle vakantiesites om inspiratie op te doen voor jouw eerstvolgende vakantie.

 


8. Je bent helemaal uitgerust

Je collega’s die op vakantie zijn geweest worden verwelkomd met een volle mailbox. Jij hebt alles op orde en hebt zelfs tijd gehad voor achterstallige klusjes. Je bent dus helemaal zen, terwijl je collega’s keihard moeten werken om alles in te halen.

 


9. Socializen met je collega’s

Nu je met een klein team het fort bewaakt, leer je je collega’s pas echt goed kennen. Jullie hebben meer tijd om bij te kletsen en wat diepgang te creëren tijdens de lunch. En als er een probleem is, moeten jullie het samen oplossen. Dit zorgt voor een betere band!

 


10. Maak indruk op je collega’s en vrienden

Tijdens de zomerperiode wordt iedereen overspoelt met vakantieverhalen. Als jij doorwerkt in de zomer en pas later op vakantie gaat, hebben jouw collega’s en vrienden weer oprechte interesse in jouw avonturen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!