of 63966 LinkedIn

10 do’s voor succesvolle medewerkerontwikkeling

10 do’s voor succesvolle medewerkerontwikkeling. Hoe stimuleer je de natuurlijke wil om te leren en te ontwikkelen? Hoe zorg je voor beweging en dan ook nog de goede kant op?
SkillsTown Reageer

Ontwikkelen, bijblijven, innoveren: het is belangrijker dan ooit. Techniek is belangrijk, maar medewerkers maken het verschil. Hoe stimuleer je de natuurlijke wil om te leren en te ontwikkelen? Hoe zorg je voor beweging en dan ook nog de goede kant op? Het antwoord is eigenlijk niet moeilijk, je moet het alleen wel doen! In het gratis webinar van de maand van SkillsTown krijg je praktische handvatten om van medewerkontwikkeling een succes te maken.

De expert: Annerieke Bosman

Annerieke Bosman richt zich op medewerker ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het agile denken past hier goed bij. Ze zet haar ervaring als consultant, trainer en coach in om medewerkers te ondersteunen bij de omslag in denken en werken die van ze wordt gevraagd.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de SkillsTown academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen