of 60715 LinkedIn

Zeeuwse Meester in je Werk Week

Zeeuwse Meester in je Werk Week. Effectief lezen van je gesprekspartner
POSG Reageer

Van maandag 11 tot en met donderdag 14 november vond de jaarlijkse Zeeuwse Meester in je Werk Week plaats. Door heel Zeeland werden tientallen workshops georganiseerd voor ambtenaren die eens met andere ogen naar hun werk en loopbaan willen kijken. Ook dit jaar deed POSG een bijdrage in de vorm van een workshop.

Daniëll van Norden (Loopbaancoach) en Mercedes Passemiers (Adviseur Mobiliteit) verzorgde de workshop ‘Effectief lezen van je gesprekspartner’. Het kunnen lezen van je gesprekspartner is handig, misschien zelfs noodzakelijk, bij het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken, maar er zijn natuurlijk talloze andere situaties denkbaar waar dit van pas komt. Naast een theoretische onderbouwing van gerenommeerde psychologen, gingen de deelnemers aan de slag met het lezen van lichaamstaal en het doen van handdruk oefeningen.

 

Deelnemers leerden met behulp van kaarten verschillende manieren van handdrukken en wat daarmee, bewust en onbewust, mee wordt gecommuniceerd.

 

Afbeelding

 

De workshop was een succes te noemen, van Norden: “De aanwezigen vonden de workshop interessant en vooral ook te kort. We merken dat het onderwerp goed tot de verbeelding spreekt . Volgend jaar breiden we het programma dan ook uit op het verzoek van de deelnemers”.

 

 

Benieuwd naar welke trainingen wij onze professionals nog meer bieden? Lees meer over onze dienstverlening en werkwijze >

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


AfbeeldingAfbeelding


 

Partnerbloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!