of 63561 LinkedIn

Nieuwe energie via mijn coach

“Mijn coach heeft mij weer nieuwe energie gegeven!” Dat is een prachtig compliment wat ik laatst kreeg. Of je via een Mobiliteitsdienstverband, coachingsgesprekken of een outplacementtraject bij mij komt; hervinden van energie en focus, daar draait het om. Pas dan ben je (weer) in staat om op de arbeidsmarkt dé transactie te maken naar de baan die bij jou past.

Wanneer je bij mij in een loopbaantraject komt, heb ik aandacht voor verwerking en reflectie. Wij noemen onze loopbaankandidaten Professionals vanwege de overtuiging dat zij veel kennis en ervaring meenemen. Ongeacht het vakgebied waarin je werkzaam bent of was. Ik zie het als mijn opdracht om de Professional weer op tijd 'wedstrijdfit' te krijgen. Werkneembaar noemen wij dat. Je kunt het zien als een menselijke APK; Aandacht voor Persoonlijke Kwaliteiten. Even tot stilstand komen, je professionele profiel en competenties bekijken en afstellen, bijtanken, nieuwe koers bepalen en dan weer snel en fit je (loopbaan)reis vervolgen.

 

De POSG-waarden staan in mijn werk altijd centraal: Aandacht, Creativiteit en Daadkracht. Altijd en met alle Aandacht voor jou. In gesprek en training. Met de Creativiteit om datgene te doen of te laten wat op dat moment voor jou nodig is. Met onverwachte ideeën, uitspraken, feedback of oplossingen te komen. Daadkracht om mijn idee of gevoel over jou te (durven) verwoorden. Je uit te dagen om iets anders/nieuws te proberen. Je te verleiden om uit je comfort-zone te stappen en 'door te pakken'. Omdat het mijn ervaring is dat de Professional dat vroeger of later altijd oppakt of overneemt. En omdat het voor de Professional op enig moment altijd tot succes leidt. Omdat 'wat werkt, waar is'.

 

“Want niet vanuit het ‘ik’ en het ‘zij’, maar vanuit het ‘wij’, ontstaan de goede dingen” - Peter van Uhm. Dat is ook waarom wij Professionals laten samenkomen en samenwerken. In trainingen, regiobijeenkomsten en netwerksessies. Mensen in beweging brengen. Mentaal door anders over jezelf en werk te gaan denken. En fysiek door jou andere mensen te laten ontmoeten in training, werk en organisaties. Coaching is voor mij het (opnieuw) aan de oppervlakte brengen van (soms tijdelijk en verborgen) talenten en kracht. Mijn motto: In beweging brengen van mensen is heerlijk. Omdat het ruimte, perspectief, nieuwe energie en groei geeft.

 

“Ik heb mijzelf beter leren kennen en heb weer vertrouwen in mijzelf en mijn kunnen. Ik ben in beweging gekomen en heb nieuwe mensen ontmoet. Met een nieuwe baan als resultaat!” Mijn Professional trots op zichzelf en ik trots op mijn Professional!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reageer op dit artikel

Door lucil (collega) op
HA Johan,

Fijn om een mooi artikel van jou over ons werk te lezen. Mooi ook hoe je het hebt beschreven en o, wat is het toch belangrijk werk!!
Groet,
Lucil

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


AfbeeldingAfbeelding


 

Partnerbloggers