of 61441 LinkedIn

Met Veerkracht Verdergaan

Met Veerkracht Verdergaan. Waarom de één opbrandt en de ander opveert
POSG Reageer

Webinar | 7 april 2020 | 11.00 uur – 11.30 uur | Meld u onderaan de pagina kosteloos aan.

In ons vorige webinar zijn we onder meer ingegaan op het toenemende aantal werknemers met burnout-klachten en de onderliggende oorzaken. Op dinsdag 7 april organiseren wij een vervolg.

Waarom de één opbrandt en de ander opveert
Arjan van Dam gaat in dit nieuwe webinar dieper in op de vraag waarom de een opbrandt en de ander opveert op het moment dat er veel gevraagd wordt (bijvoorbeeld ook tijdens deze crisis). Vertrouwen in eigen kunnen is belangrijk voor je veerkracht. In dit webinar kijken we ook naar een meer filosofische kant van veerkracht, die we ook praktisch toepasbaar maken.

 

Van Dam zal ingaan op een aantal onbeantwoorde vragen vanuit het vorige webinar en ook  op nieuwe vragen. In het aanmeldformulier heeft u de mogelijkheid om uw vraag alvast voor te leggen.


Arjan van Dam

Arbeid- en Organisatiepsycholoog/Trainer en schrijver van het boek ‘De kunst van het falen’. Hij sprak eerder op onze bijeenkomst ‘De kunst van het leren’. Deze bijeenkomst staat nogmaals gepland op 24 september 2020.

 

Aanmelden

Dit webinar start op dinsdag 7 april om 11.00 uur. U kunt zich hieronder kosteloos aanmelden. Circa een half uur voor aanvang ontvangt u een link die naar het webinar leidt. U hoeft geen software te installeren.


Nu aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


AfbeeldingAfbeelding


 

Partnerbloggers