of 59794 LinkedIn

Margot van Opstal-van Hoijdonck

Margot van Opstal-van Hoijdonck is Adviseur Mobiliteit bij POSG. In deze functie adviseert zij werkgevers en werknemers binnen de (semi-)overheid over uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Daarnaast houdt zij zich bezig met aanbestedingstrajecten. Margot heeft een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en na afronding van haar studie aan de Universiteit van Tilburg is zij haar loopbaan begonnen assessmentpsycholoog. Haar specialismen liggen op loopbaanontwikkeling, individuele en collectieve mobiliteit binnen de overheid.


 

  • Wij ‘Einsteiners’

    1 reactie

    Een generatie is volgens Wikipedia een categorie mensen die in dezelfde periode, van ongeveer 15 jaar, geboren zijn. Je kunt het ook een geboortecohort noemen. Deze mensen hebben gemeenschappelijke eigenschappen die ‘individuele verschillen kunnen domineren’.

  • Kansen van werkzoekenden verbeteren door aandacht

    Reageer

    Aandacht is één van de meest onderzochte onderwerpen van sociaal psychologen en gedragsonderzoekers. Het speelt een belangrijke rol bij het waarnemen, denken, handelen en (opnieuw) leren van vaardigheden in ons dagelijks leven.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


Afbeelding


Partnerbloggers


Afbeelding


 

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!