of 59854 LinkedIn

Lydia van der Poel

Lydia van der Poel is Senior Managing Consultant bij POSG. In deze rol adviseert en begeleidt zij organisaties bij het vinden van mobiliteitsoplossingen voor managers en bestuurders. Voordat zij deze functie voor POSG ging bekleden heeft Lydia jarenlang ervaring opgedaan als adviseur in de search, werving en selectie en mobiliteit voor functies in het midden- en topsegment van de publieke sector.

 

Lees meer


 

 

  • Beste gemeenten, Common Ground komt eraan!

    1 reactie

    In mijn werk als managing consultant bij POSG spreek ik dagelijks met uiteenlopende managers en bestuurders in het publieke domein. Op basis van deze informatie probeer ik te anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen, die van invloed zijn op de arbeidsmarkt en die werkkansen gaan bieden voor onze interim-managers. Zo verwacht ik dat de Common Ground beweging, die op het niveau van brancheorganisaties  VNG, IMG, VIAG, VDP recent is ingezet, na de zomer zal toeslaan. De ruim 350 gemeenten die ons land telt, kunnen dan besluiten of ze hierbij aanhaken. Een beweging die meer behelst dan verdergaande digitalisering, die de dienstverlening sneller, toegankelijker en goedkoper gaat maken, die de organisatie raakt in het hart en consequenties heeft voor medewerkers op alle niveaus.

  • Hiep, hiep, hoera: de griffier is jarig!

    Reageer

    Vrijdag 2 oktober vierde de Vereniging van Griffiers haar 12,5 jarig jubileum. En POSG was uitgenodigd! De dualisering stond indertijd aan de wieg van deze nieuwe functie in gemeenteland. Vanaf toen kreeg elke gemeenteraad een eigen, onafhankelijke, ambtelijke ondersteuning. Reden te meer voor een feestje in de gemeente Haarlemmermeer, waarvoor alle ingrediënten aanwezig waren: gebak, een cadeau voor de leden in de vorm van een gastcollege door ruimtevaarder Andre Kuipers, een borrel en live muziek.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


Afbeelding


Partnerbloggers


Afbeelding


 

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!