of 63966 LinkedIn

Kim Cortenbach

Sinds 2010 is Kim werkzaam als adviseur mobiliteit bij POSG. In deze functie adviseert zij werkgevers en werknemers binnen de (semi-)overheid over uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Kim heeft werkervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening als consultant/adviseur op het gebied van interim, werving & selectie en executive search. Door haar jarenlange ervaring is ze een goede gesprekspartner op het gebied van individuele en collectieve mobiliteit binnen de overheid. Mede door haar praktische manier van werken heeft zij reeds voor vele organisaties passende maatwerkoplossingen gefaciliteerd voor diverse mobiliteitsvraagstukken.


 • Een zomer van rust, reflectie en QR-codes

  Reageer

  De vakantieplannen van je collega’s vliegen je om de oren, althans. Ik schreef er al eens eerder over. Na deze bijzondere tijd gaan mensen heel graag weg en het liefst ver. Maar niet zomaar, er komen allerlei nieuwe zaken bij kijken; codes geel/groen, QR codes nationaal- internationaal, negatieve PCR test binnen 48 of toch 72 uur? Ik luister ernaar, praat er over mee en trek ondertussen mijn eigen plan.

 • Gelukkig in de file

  Reageer

  Een hele rij blije mensen alleen in hun auto, samen met een podcast op weg naar hun ideale baan. Uitgerust en vol energie om weer te starten met werken.

 • Het Mobiliteitsdienstverband en de Doorstartbaan

  Reageer

  Het jaarcongres van de AWVN in Carré. Een middag met alle elementen die horen bij een jaarcongres: inhoudelijke thema’s en boeiende sprekers die elkaar in hoog tempo opvolgden. Veel werk gerelateerde kansen komen deze middag voorbij: co-creaties tussen robots en mensen, hybridesering van de arbeidsmarkt, competentiepaspoort en het idee dat heet ‘de Doorstartbaan’; een tijdelijke baan gericht op ontwikkeling met als doel een aanstelling bij een nieuwe werkgever. Deze laatste heeft de meeste aandacht van POSG

 • Duik in je loopbaan!

  Reageer

  Als het om onze vakantieplannen gaat, zijn we niet zelden zeer kritisch. We maken tijd om de verschillende opties door te nemen en de uiteindelijke keuze tot in de puntjes voor te bereiden. Zo creëren we voor die paar weken per jaar de perfecte omstandigheden. Als we onze vakantie zo kunnen perfectioneren, waarom dan niet onze loopbaan?

 • Droomzomer

  Reageer

  De vakantieplannen van je collega’s vliegen je om de oren. Dit keer gaan ze nog verder, wordt het nog mooier en nog spectaculairder. Ik geniet van de verhalen, maar voor mij zijn deze plannen veel te spannend. Ik heb behoefte aan rust, op een plek die ruimte biedt aan reflectie. Deze plek heb ik 20 jaar geleden gevonden en ik kom er nog elke zomer.

 • Een gezonde dynamiek tussen generaties

  Reageer

  Hoe brengt u uw formatie verder?

  Bij POSG hebben we het vaak over generatiemanagement; het in balans houden van de formatie door een gelijke vertegenwoordiging van alle generaties. Op deze manier worden verschillende krachten gebundeld waardoor ademend vermogen en continuïteit van de bedrijfsvoering ontstaat. Dit klinkt mooi, maar in de praktijk komt het maar in weinig organisaties voor dat deze generatievertegenwoordiging evenredig is verdeeld.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


Afbeelding


Partnerbloggers


Afbeelding