of 59147 LinkedIn

Johan Kok

Johan Kok is Senior Managing Consultant bij POSG. Hij begeleidt en ondersteunt kandidaten uit het hoger kader en ambtelijk management bij het zetten van een nieuwe loopbaanstap. Johan is CMI-B en NOLOC erkend en is geregistreerd loopbaanprofessional. Zijn specialismen liggen bij loopbaanadvisering en individuele en collectieve mobiliteitsvraagstukken.

  • Pionieren met je loopbaan?!

    Reageer

    Het thema op het VNG jaarcongres van 7 en 8 juni  is ‘Pionieren in de Polder’. In Nederland houden wij niet zo van mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken. De vraag is of pionieren alléén betekent dat je ergens ‘bovenuit’ moet steken. In mijn praktijk als loopbaanprofessional voor Hoger Management en Bestuurders en het begeleiden bij loopbaan en mobiliteitsvraagstukken, heb ik hier dagelijks mee te maken.

  • Nieuwe energie via mijn coach

    1 reactie

    “Mijn coach heeft mij weer nieuwe energie gegeven!” Dat is een prachtig compliment wat ik laatst kreeg. Of je via een Mobiliteitsdienstverband, coachingsgesprekken of een outplacementtraject bij mij komt; hervinden van energie en focus, daar draait het om. Pas dan ben je (weer) in staat om op de arbeidsmarkt dé transactie te maken naar de baan die bij jou past.