of 63908 LinkedIn

Johan Kok

Johan Kok is Senior Managing Consultant bij POSG. Hij begeleidt en ondersteunt kandidaten uit het hoger kader en ambtelijk management bij het zetten van een nieuwe loopbaanstap. Johan is CMI-B en NOLOC erkend en is geregistreerd loopbaanprofessional. Zijn specialismen liggen bij loopbaanadvisering en individuele en collectieve mobiliteitsvraagstukken.


 

 • Waarom goede voornemens flauwekul zijn (en wat wél werkt)

  Reageer

  Dit is niet een van de vele pleidooien die je rond deze tijd van het jaar leest over bezinning en het maken van goede voornemens. Ik heb helemaal niets met goede voornemens. Flauwekul. Als coach zie ik dagelijks hoe goede voornemens hét recept zijn voor uitstel en afstel. Ik zie ook wat wél werkt: kiezen.

 • Pionieren met je loopbaan?!

  Reageer

  Het thema op het VNG jaarcongres van 7 en 8 juni  is ‘Pionieren in de Polder’. In Nederland houden wij niet zo van mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken. De vraag is of pionieren alléén betekent dat je ergens ‘bovenuit’ moet steken. In mijn praktijk als loopbaanprofessional voor Hoger Management en Bestuurders en het begeleiden bij loopbaan en mobiliteitsvraagstukken, heb ik hier dagelijks mee te maken.

 • Nieuwe energie via mijn coach

  1 reactie

  “Mijn coach heeft mij weer nieuwe energie gegeven!” Dat is een prachtig compliment wat ik laatst kreeg. Of je via een Mobiliteitsdienstverband, coachingsgesprekken of een outplacementtraject bij mij komt; hervinden van energie en focus, daar draait het om. Pas dan ben je (weer) in staat om op de arbeidsmarkt dé transactie te maken naar de baan die bij jou past.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


Afbeelding


Partnerbloggers


Afbeelding