of 59561 LinkedIn

Hoe benut je als werkgever juist nu de kansen op de arbeidsmarkt?

Hoe benut je als werkgever juist nu de kansen op de arbeidsmarkt? Werven in het Corona tijdperk
POSG Reageer

Ruim een derde van de werkgevers in Nederland is gestopt met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Wat betekent dit eigenlijk voor de arbeidsmarkt en wat betekent dit voor de kansen die jij als werkgever hebt? Bijvoorbeeld wanneer je wel doorgaat met werven en selecteren? In dit webinar wordt duidelijk waarom anticyclisch werven jou als werkgever een enorme voorsprong geeft in een markt waar schaars talent steeds lastiger te vinden is. 


Webinar donderdag 23 april 2020 | 11.00 uur – 11.50 uur | Met Tamara Rood | Meld je onderaan deze pagina kosteloos aan.


Werven in het Corona tijdperk

Het werk binnen de (semi) publieke sector ligt zeker niet stil. Hierbij is de vraag naar werknemers en specialismen nu al hoog en die zal niet verminderen in het post-corona tijdperk. Daarom is het belangrijk juist nu door te gaan met werven. Als HR specialist brengt dat in deze tijd wel uitdagingen met zich mee; hoe richt ik het proces in en hoe overtuig ik mijn interne organisatie? Wat als de vacaturehouder bijvoorbeeld niet mee wil werken aan digitaal solliciteren?

 

In dit webinar gaan we in op de kansen die je als werkgever laat liggen wanneer je nu geen gebruik maakt van de mogelijkheden op de markt en wat dit betekent dit voor jouw interne organisatie. Verder zoomen we in op het proces en hoe je ervoor zorgt dat je medewerkers aantrekt die passen bij jouw organisatie. Zowel tijdens als voorafgaand aan het webinar heb je de mogelijkheid vragen te stellen aan de spreker.

 

Tamara Rood

Tamara Rood, meest invloedrijke recruiter en tegenwoordig actief als Strategisch Recruitment Adviseur helpt organisaties tegen lagere kosten zelfstandig, sneller en structureel de beste mensen te werven. Met zeer grote aandacht voor de menselijke factor in haar werk adviseert zij o.a. publieke en IT-organisaties op het gebied van strategisch recruitment en recruitmentprocessen. Haar werkwijze kenmerkt zich door het centraal stellen van de kandidaat en een evidence-based aanpak; de toepassing van (sociaal) wetenschappelijk onderzoek en data.


Nu aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


AfbeeldingAfbeelding


 

Partnerbloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!