of 58952 LinkedIn

“POSG heeft voor mij wezenlijk iets veranderd”

POSG was heel duidelijk.
POSG Reageer

Voormalig rijksambtenaar Maaike Groot is vanuit het traject Van Werk naar Ondernemerschap sinds 2016 actief met een eigen bedrijf.

“Voor Buitenlandse Zaken verleende ik in Europa en Azië consulaire diensten en had ik taken in de bedrijfsvoering. Na een aantal plaatsingen moet je weer terug naar Nederland en dat is het moment geweest waarop ik besloot om weer iets binnen de gezondheidszorg te gaan doen. Hier had ik al de nodige diploma’s en ervaring in. Mijn oude werkgever gaf aan dat er een mooie regeling in de maak was, waarmee ik de organisatie middels Contractovername kon verlaten. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.

POSG was heel duidelijk. We stelden doelen op en bekeken of die haalbaar waren. Het was helder wat POSG voor mij kon betekenen, maar ook dat ik vooral zelf aan zet was. De trainingen vond ik erg fijn en de coachingsgesprekken lieten mij heel bewust met mijn bedrijfje bezig zijn. In de zorg is erg veel werk, dus ik moest selectief zijn. POSG heeft mij geholpen om daarin de juiste keuzes te maken. Mijn coach heeft mij steeds teruggehaald naar mijn doel en geleerd verder te kijken dan de gedachte: “Ik moet werken”.

Voor mij was de regeling fantastisch. Dankzij de financiële zekerheid kon ik mij blijven richten op wat ik wilde bereiken. Als POSG er niet was geweest, had ik niet zoveel bereikt als nu het geval is. Het heeft voor mij wezenlijk iets veranderd. Ik raad iedereen die een loopbaanswitch overweegt aan, om gebruik te maken van het traject van POSG.”

 

Meer over Van Werk naar Ondernemerschap of Van Werk naar Werk voor Rijksmedewerkers

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Hoofdkantoor

Lekkerbeetjesstraat 2-4

5211 AL 's-Hertogenbosch


T 088 330 20 00

info@posg.nl

www.posg.nl


AfbeeldingAfbeelding


 

Partnerbloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!